AJANKOHTAISTA

joulukuu 2019: Uusi henkilö JAMITO tiimiin.

Joulukuun alusta Jamitossa aloitti Silenin Tomi, vastuu alueenaan tekninen ja visuaalinen suunnittelu, myynti sekä taloushallinto.

Jatkossa Jamito pystyy täten myös tarjoamaan konsultointi apua kalusteiden ja säilytysjärjestelmien suunnitteluun jo alusta alkaen. Tomilla on myös  hyvät yhteydet varhaiskasvatuksen henkilöstöön, jolloin pystymme tarjoamaan yhä paremmat tuotteet loppukäyttäjien mielipiteitä tarkasti kuunnellen.

Tomilla on aikaisempi tausta puusepänteollisuudessa ja 16 vuoden kokemus kalusteiden valmistuksesta ja suunnittelusta, aina sarjatuotannosta uniikki kappaleisiin. Kokemusta on niin pienistä koriste-esineistä kuin huonekaluista, rakennuspuusepän tuotteista ja viimeisimpänä projektina montusta harjaan kokonaan itse suunniteltu ja tehty talo omalle perheelle.

Tomin tavoittaa numerosta 010 4209 112 ja sähköpostista tomi.silen@jamito.fi

joulukuu 2019: UUDET Naulakot ja kenkätelineet

Uutena tuoteperheenä julkaisemme uutta rakennetta ja muotokieltä toistavan Naulakko-sarjan. Sarja kulkee toistaiseksi ilman virallista nimeä ja laajenee käyttötarkoitukseltaan hiljalleen.

Aluksi tulee saataville kaksi eri syvyyttä eli seinän viereen ja keskellä lattiaa tarkoitetut mallit. Pituudet 960 ja 1260mm. Korkeudet pienille käyttäjille sopivasta 1400mm:stä aina 2m:n asti. Myös kenkätelineet löytyy. Tuote on laajasti räätälöitävissä ja pystytään jatkamaan ja yhdistelemään väliseinää käyttäen. KATSO LISÄÄ NAULAKOT OSIOSTA.