AJANKOHTAISTA / UUTISIA

Tällä palstalla julkaisemme Uutisia ja ajankohtaisia asioita koskien Jamitoa, tuotteitamme, uutuuksia ja muita mielenkiintoisia asioita.

29.7.2020: Teräsrunkoiset kenkätelineet

Jamito uuden kenkätelinesarjan ensimmäiset toimitukset tehty. Tässä kohteessa käytettiin hyväksi sarjan laajennettavuutta jolloin syntyi yksi yli 5m pitkä kokonaisuus. Lisäksi viereisiin tiloihin muutama pienempi yksikkö, osa näistä pyörillä.

Teräsrunkoinen kokonaisuus 5,2m

Teräsrunkoinen kokonaisuus 5,2m

21.7.2020: Uniikkituotteita

Jamito on koko toimintansa ajan tehnyt tuotteistaan myös räätälöityjä erikoisversioita asiakkaiden pyynnöstä. Mahdollista on myös tehdä kokonaan uniikkeja säilytyskalusteita asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Tässä yksi pieni esimerkki, jossa massiivipähkinäpuiset päädyt ja mustat kenkähyllyt.

Kenkäteline K2-1240 Pähkinä/ musta

Kenkäteline K2-1240 , Pähkinä/musta

10.6.2020: Hyödyllisyysmallisuoja myönnetty Aavalle

Saimme vihdoinkin hyviä uutisia Patentti- ja Rekisterihallituksesta, Avattavalle kenkähylly Aavalle on nyt virallisesti myönnetty hyödyllisyysmallisuoja!

AAVA-avattava kenkähylly

AAVA-avattava kenkähylly

Maaliskuu 2020: Läpivärjätty MDF levy

Uusi mielenkiintoinen materiaali saatavilla, Läpivärjätty MDF levy. Levy on nimensä mukaisesti kokonaan värjättyä kovaa puukuitulevyä ja se voidaan lakata normaalisti. Teemme tästä tuotteesta lähiaikoina mallitelineen, jääkää odottamaan, tai jos uskallatte tilata jo ennen ja olla edelläkävijä uuden materiaalin suhteen. Sinänsä läpivärjäys ei muuta MDF levyn normaaleja ominaisuuksia, se on edelleen vahva, suora ja kestävä kalustemateriaali ja kestävän lakkauksen ansiosta pinta kestää jopa maalattu pintaa enemmän käyttöä ja kolhuja.

Läpivärjätty MDF

Maaliskuu 2020: Naulakko-sarja sai vihdoin nimen: Pikku-Ukko ja Ukko-Pekka

Toistaiseksi ilman nimeä kulkenut uusi suosittu naulakko-sarja sai vihdoin nimen: Pikku-Ukoksi kutsutaan pienemmille käyttäjille suunnattuja naulakoita ja Ukko-Pekaksi suurempia naulakoita. Naulakko PLUS on taas näistä räätälöity suurempi kokonaisuus, kuten kuvassa alla.

Jos mietitte mistä kalusteelle hieman erikoinen nimi juontuu, niin sen tarina liittyy toimipaikkaamme Akaaseen ja Toijalaan. Ja sen sijaintiin pääradan varrella. Kun itse toimipaikkamme on vielä rautatieasemalla, katselemme siellä junia hyvin usein ja Ukko-Pekkahan on vanhan höyryveturin nimi. Tälläisen mutkan kautta se päätyi naulakolle nimeksi. Naulakoita pääset katselemaan TÄSTÄ.

Pikku-Ukko+

Helmikuu 2020: AAVA avattava kenkähylly.

Helmikuussa julkaisimme uuden AAVA kenkähyllyn. Uuden hyllyn alkuperäinen idea oli helpottaa ja nopeuttaa siivousta, mitä tuki tieto siitä että suuressa osassa kohteissa kenkähyllyjen siivous on kurakaukalon nopea imurointi sekä kausi pyyhintä.

Avattavan Kenkähyllyn alkuperäiset ajatukset juontavat juurensa jo vuosien taakse, mutta ajatus sai uudelleen vauhtia vuonna 2018. Ensimmäiset oikean esisarjan piirustukset saatiin valmiiksi kesällä 2019.

Eniten suunnitteluun päänvaivaa ja viivästystä tuotti ajatus siitä että pystyisimmekin yhdistämään kaikki eri kenkähylly mallit samaan pohjaan.

Esisarjassa huomattuja ongelmia on nyt korjattu ja helmikuussa malli päätettiin vihdoin julkaista, aluksi rei'itetyllä teräskannella varustettuna.

AAVAlle on haettu hyödyllisyysmallisuojaa.

AAVA – Avattava kenkähylly

AAVA 1

 

joulukuu 2019: Uusi henkilö JAMITO tiimiin.

Joulukuun alusta Jamitossa aloitti Silenin Tomi, vastuualueenaan tekninen ja visuaalinen suunnittelu, myynti sekä taloushallinto.

Jatkossa Jamito pystyy täten myös tarjoamaan konsultointi apua kalusteiden ja säilytysjärjestelmien suunnitteluun jo alusta alkaen. Tomilla on myös  hyvät yhteydet varhaiskasvatuksen henkilöstöön, jolloin pystymme tarjoamaan yhä paremmat tuotteet loppukäyttäjien mielipiteitä tarkasti kuunnellen.

Tomilla on aikaisempi tausta puusepänteollisuudessa ja 16 vuoden kokemus kalusteiden valmistuksesta ja suunnittelusta, aina sarjatuotannosta uniikki kappaleisiin. Kokemusta on niin pienistä koriste-esineistä kuin huonekaluista, rakennuspuusepäntuotteista ja viimeisimpänä projektina montusta harjaan kokonaan itse suunniteltu ja tehty talo omalle perheelle.

Tomin tavoittaa numerosta 010 4209 112 ja sähköpostista tomi.silen@jamito.fi

joulukuu 2019: UUDET Naulakot ja kenkätelineet

Uutena tuoteperheenä julkaisemme uutta rakennetta ja muotokieltä toistavan Naulakko-sarjan. Sarja kulkee toistaiseksi ilman virallista nimeä ja laajenee käyttötarkoitukseltaan hiljalleen.

Aluksi tulee saataville kaksi eri syvyyttä eli seinän viereen ja keskellä lattiaa tarkoitetut mallit. Pituudet 960 ja 1260mm. Korkeudet pienille käyttäjille sopivasta 1400mm:stä aina 2m:n asti. Myös kenkätelineet löytyy. Tuote on laajasti räätälöitävissä ja pystytään jatkamaan ja yhdistelemään väliseinää käyttäen. KATSO LISÄÄ NAULAKOT OSIOSTA.