AJANKOHTAISTA / UUTISIA

Tällä palstalla julkaisemme Uutisia ja ajankohtaisia asioita koskien Jamitoa, tuotteitamme, uutuuksia ja muita mielenkiintoisia asioita.

Hyvää uutta vuotta 2022!  Toinen peräkkäinen muutosten vuosi edessä.

Kun käänsimme kalenterista uuden vuoden, alkoi muutosten tuulet. Heti tammikuussa alkoi Jamiton historian suurin muutto. Muutamme koko toiminnan Valkeakoskelle, tämä tarkoittaa toimiston, varaston ja tuotannon tavaroiden pakkaamista kohti uusia tiloja Valkeakosken Lumikorvessa.

Helmikuun alusta alkaen löydätte meidät aivan siitä K-raudan, Ikh:oon, Wurthin ja Silkkipainon naapurista.

Terveisin

Tomi

 

 

Lokakuu 2021 Jamiton yhteystiedot muuttuu

Jamiton sähköpostijärjestelmät siirtyivät uudelle operaattorille ja samalla osa vanhoista osoitteista poistui käytöstä. Jatkossa meidän tavoittaa osoitteista info@  , myynti@ , tomi.silen@ , päätteenä edelleen tuttu jamito.fi.

Myös osa puhelinnumeroista jäi toistaiseksi pois käytössä, minut tavoittaa samasta numerosta kuin aikaisemminkin 010 4209 112.

Terveisin

Tomi Silen

 

 

Syyskuu 2021 Jamiton omistus muuttuu

Syyskuussa toteutui kauppa jossa yrityksen pitkäaikainen omistaja Mikko Hakkarainen myi omistuksensa pois. Jatkossa Jamiton pääomistajana sekä toimitusjohtajana jatkaa aikaisemmin yrityksen teknisenä johtajana toiminut Tomi Silen.

Yritys jatkaa toistaiseksi vanhojen tuotteiden kanssa, mutta uutta ja uusia tuotteita on jo suunnittelupöydällä. Lisäksi palvelukonseptia muutetaan asiakasystävällisempään suuntaan tarjoamalla yhä enemmän valmiiksi koottuja kalusteita.

 

 

26.3.2021 Jamiton uudet älykkäät Gdl-objektit nyt julkaistu.

Objektit löytyvät omalta lataussivultamme, sekä  BIMcomponents.com -portaalista ja ArchiCAD:in sisäisellä objektihakutoiminnolla (ArchiCAD 19+).

 

 

19.3.2021 Jamiton vakiolaminaatit muuttuvat anti-bacterial-pinnoitetuiksi.

Kevään aikana kaikki käyttämämme vakiolaminaatit tulevat muuttumaan anti-bacterial-pinnoitetuksi.

KATSO LISÄTIETOA!

 

16.3.2021 Tulevan Jamito GDL-objektin esittelyvideo

Kenkätelineet, pukemispenkit ja naulakot sisältävän Gdl-objektin tekeminen menee eteenpäin ja tässä objektin esittelyvideo.

13.1.2021 Uusi vuosi ja uudet tuulet. Jamiton GDL-kirjaston luominen aloitettu.

Tammikuun alusta polkaisimme uuden suunnittelumateriaalin luomisen alkuun. Pyrimme saamaan helmikuun loppuun mennessä suosituimmista tuotteistamme älykkäät Gdl-objektit ladattavaksi niin meidän nettisivuille kuin Archicadin Bim-components kirjastoon. Tiedotamme asiasta lisää lähempänä.

gdl kenkäteline

gdl kenkäteline

 

6.11.2020: Uusi Ruska kenkäteline-sarja

Ensimmäiset uuden tuotesarjan kenkätelineet koottuna. Sarja on tehty läpivärjätystä MDF-levystä ja käsitelty kestävällä lakalla. Lakkaus tuo levyn värin  kauniisti esiin. Värivaihtoehtoja saatavilla viisi. Muuten runko on samaa mitoitusta kuin koivu-sarjakin eli korkeudet 2-6 hyllyä, neljä leveyttä ja kaksi syvyyttä.

Sarja sai nimen Ruska, väriensä ja suunnittelu ajankohdan mukaisesti, tuoden lisää väriä mallistoomme.

kenkäteline Jamito Ruska keltainen

kenkäteline Jamito Ruska punainen

13.10.2020: Naulakko Plus versiointia

Muuntelimme erääseen kohteeseen Jamito koivurunkoista naulakko Plus mallia sen verran että tulokseksi tuli omanlainen lokeronaulakko. Perusmalliin lisättiin istuinpenkki ja lokero hatuille sekä käsineille.

Naulakko plus lokeroilla_jamito

Naulakko plus lokeroilla

29.7.2020: Teräsrunkoiset kenkätelineet

Jamito uuden kenkätelinesarjan ensimmäiset toimitukset tehty. Tässä kohteessa käytettiin hyväksi sarjan laajennettavuutta jolloin syntyi yksi yli 5m pitkä kokonaisuus. Lisäksi viereisiin tiloihin muutama pienempi yksikkö, osa näistä pyörillä.

Teräsrunkoinen kokonaisuus 5,2m

Teräsrunkoinen kokonaisuus 5,2m

21.7.2020: Uniikkituotteita

Jamito on koko toimintansa ajan tehnyt tuotteistaan myös räätälöityjä erikoisversioita asiakkaiden pyynnöstä. Mahdollista on myös tehdä kokonaan uniikkeja säilytyskalusteita asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Tässä yksi pieni esimerkki, jossa massiivipähkinäpuiset päädyt ja mustat kenkähyllyt.

Kenkäteline K2-1240 Pähkinä/ musta

Kenkäteline K2-1240 , Pähkinä/musta

10.6.2020: Hyödyllisyysmallisuoja myönnetty Aavalle

Saimme vihdoinkin hyviä uutisia Patentti- ja Rekisterihallituksesta, Avattavalle kenkähylly Aavalle on nyt virallisesti myönnetty hyödyllisyysmallisuoja!

AAVA-avattava kenkähylly

AAVA-avattava kenkähylly

Maaliskuu 2020: Naulakko-sarja sai vihdoin nimen: Pikku-Ukko ja Ukko-Pekka

Toistaiseksi ilman nimeä kulkenut uusi suosittu naulakko-sarja sai vihdoin nimen: Pikku-Ukoksi kutsutaan pienemmille käyttäjille suunnattuja naulakoita ja Ukko-Pekaksi suurempia naulakoita. Naulakko PLUS on taas näistä räätälöity suurempi kokonaisuus, kuten kuvassa alla.

Jos mietitte mistä kalusteelle hieman erikoinen nimi juontuu, niin sen tarina liittyy toimipaikkaamme Akaaseen ja Toijalaan. Ja sen sijaintiin pääradan varrella. Kun itse toimipaikkamme on vielä rautatieasemalla, katselemme siellä junia hyvin usein ja Ukko-Pekkahan on vanhan höyryveturin nimi. Tälläisen mutkan kautta se päätyi naulakolle nimeksi. Naulakoita pääset katselemaan TÄSTÄ.

Pikku-Ukko+

Helmikuu 2020: AAVA avattava kenkähylly.

Helmikuussa julkaisimme uuden AAVA kenkähyllyn. Uuden hyllyn alkuperäinen idea oli helpottaa ja nopeuttaa siivousta, mitä tuki tieto siitä että suuressa osassa kohteissa kenkähyllyjen siivous on kurakaukalon nopea imurointi sekä kausi pyyhintä.

Avattavan Kenkähyllyn alkuperäiset ajatukset juontavat juurensa jo vuosien taakse, mutta ajatus sai uudelleen vauhtia vuonna 2018. Ensimmäiset oikean esisarjan piirustukset saatiin valmiiksi kesällä 2019.

Eniten suunnitteluun päänvaivaa ja viivästystä tuotti ajatus siitä että pystyisimmekin yhdistämään kaikki eri kenkähylly mallit samaan pohjaan.

Esisarjassa huomattuja ongelmia on nyt korjattu ja helmikuussa malli päätettiin vihdoin julkaista, aluksi rei'itetyllä teräskannella varustettuna.

AAVAlle on haettu hyödyllisyysmallisuojaa.

AAVA – Avattava kenkähylly

AAVA 1

 

joulukuu 2019: Uusi henkilö JAMITO tiimiin.

Joulukuun alusta Jamitossa aloitti Silenin Tomi, vastuualueenaan tekninen ja visuaalinen suunnittelu, myynti sekä taloushallinto.

Jatkossa Jamito pystyy täten myös tarjoamaan konsultointi apua kalusteiden ja säilytysjärjestelmien suunnitteluun jo alusta alkaen. Tomilla on myös  hyvät yhteydet varhaiskasvatuksen henkilöstöön, jolloin pystymme tarjoamaan yhä paremmat tuotteet loppukäyttäjien mielipiteitä tarkasti kuunnellen.

Tomilla on aikaisempi tausta puusepänteollisuudessa ja 16 vuoden kokemus kalusteiden valmistuksesta ja suunnittelusta, aina sarjatuotannosta uniikki kappaleisiin. Kokemusta on niin pienistä koriste-esineistä kuin huonekaluista, rakennuspuusepäntuotteista ja viimeisimpänä projektina montusta harjaan kokonaan itse suunniteltu ja tehty talo omalle perheelle.

Tomin tavoittaa numerosta 010 4209 112 ja sähköpostista tomi.silen@jamito.fi

joulukuu 2019: UUDET Naulakot ja kenkätelineet

Uutena tuoteperheenä julkaisemme uutta rakennetta ja muotokieltä toistavan Naulakko-sarjan. Sarja kulkee toistaiseksi ilman virallista nimeä ja laajenee käyttötarkoitukseltaan hiljalleen.

Aluksi tulee saataville kaksi eri syvyyttä eli seinän viereen ja keskellä lattiaa tarkoitetut mallit. Pituudet 960 ja 1260mm. Korkeudet pienille käyttäjille sopivasta 1400mm:stä aina 2m:n asti. Myös kenkätelineet löytyy. Tuote on laajasti räätälöitävissä ja pystytään jatkamaan ja yhdistelemään väliseinää käyttäen. KATSO LISÄÄ NAULAKOT OSIOSTA.