JAMITO SUKKAKOULU

Jamito järkeistää eteistilat – koulussa on kengättömästi parempi!

Säilytys­järjestelmät ja kenkä­telineet kouluihin ja päivä­koteihin

Toimiva eteinen helpottaa arkea ja nopeuttaa pukeutumista, jolloin aikaa jää mielekkäämpiin puuhiin – Jamito löytää paikat kengille, ulkovaatteille, päähineille ja käsineille.

Jamito toteuttaa säilytys­järjestelmät ja kenkä­telineet kouluihin ja päiväkoteihin. Meiltä löydät paljon hyviä vaihtoehtoja kengättömän koulun ja päiväkodin toteutukseen. Sukkakoulussa ulkovaatteiden säilytys on ajateltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Kenkäpenkit, kenkätelineet ja muut säilytys­järjestelmät osoittavat loogiset paikat ulkovaatteille ja helpottavat siten siirtymisiä sisälle ja ulos. Kun siirtymis­vaiheet sujuvat, pysyy tunnelmakin mukavana.

Hyviä kokemuksia

”Poistamalla kengät, luokkahuoneet ovat hiljaisempia ja antoivat rauhallisemman ilmapiirin, jossa oppilaat olivat halukkaampia osallistumaan oppimis­toimintaan. Kengättömän koulun oppilaat olivat halukkaampia osallistumaan oppimis­toimintaan, Kengättömän koulun oppilaat saivat myös parempia arvosanoja, Koulukiusaaminen väheni. Siivous­kustannukset putosivat noin 20 prosenttia”, 

paljastuu Bourne­mouthin yliopiston tutkimuksesta, jossa lapsia tarkkailtiin yli kymmenen vuoden ajan 25:ssä eri maassa. Lähde Independent UK (2016), www.independent.co.uk »

Mikä on sukka­koulu?

Sukkakoulu on viihtyisän puhdas ja kengätön koulu!

Jamitolta saat kestäviä ja monipuolisia vaatenaulakko­ratkaisuja koululaisten, päiväkotien ja muiden julkisten tilojen arkeen. Jamiton kenkätelineet, kenkähyllyt, vaatenaulakot, lapastelineet ja saapastelineet luovat järjestystä ja viihtyisää ilmettä eteistiloihin. Tarkkaan harkitut ja muotoillut yksityiskohdat, esimerkiksi lämmitettävä kenkäteline, tuo käyttö­mukavuutta niin pienille, nuorille kuin aikuisillekin.

Vaihtoehtoja lattia­materiaaleihin

Sukkakoulussa on hiljaisempaa, äänimaailma paranee ja keskittyminen on helpompaa. Kengättömän koulun ansiosta voidaan suosia entistä pehmeämpiä lattiavaihto­ehtoja, kuten esimerkiksi kokolattia­mattoja, joiden nykyaikaiset materiaalivaihto­ehdot sopivat myös kovaan kulutukseen. Lisäksi sisustus­materiaaleissa voidaan käyttää enemmän tekstiilejä; lattiatyynyjä, säkkituoleja, raheja, patjoja – vain mielikuvitus on rajana!

Viihtyisä oppimis­ympäristö

Sukkakoulu on tunnelmaltaan kodinomaisempi ja viihtyisämpi. Ja eihän kotonakaan olla kengät jalassa! Kun tunnelma on viihtyisämpi, yhteisöllisyys kasvaa ja siten myös kiusaaminen vähenee. Kengättömässä ympäristössä oppilaat voivat oleskella lattiatasolla, niin koululuokissa kuin käytävilläkin. Opiskelu on mieluisampaa, kun mahdollisesti ulkona kastuneet tai kostuneet kengät voi ottaa pois jalasta oppituntien ajaksi. Kuivin jaloin kulkevat lapset pysyvät myös terveempinä.

Laskee siivouskustannuksia

Kengättömässä koulussa yhteiset tilat pysyvät siistimpinä, kun ulkokengillä ei levitetä ulkoa tulevia sotkuja sisälle – puhdas ja sisäilmalaadultaan parempi koulu on terveellinen oppimisympäristö, Sukkakoulussa säästetään huomattavia summia siivouskustannuksissa. Aikaa siivoukseen kuluu vähemmän ja siivousaineiden kulutus on pienempää. Kemikaalimäärä on pienempi ja luonto kiittää. Pyörät mahdollistavat Jamito-kenkätelineiden vaivattoman liikuttelun ja nopeuttavat siivousta.

Palvelemme mielellämme

Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Jamito palvelee mielellään kaikissa kenkätelineisiin ja muihin säilytysratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

sukkakoulu_lapset-leikkimassa

Kenkä­telineet ja säilytys­järjestelmät

Luomme siistiä ja mutkatonta arkea kouluun ja päiväkotiin

Kengät­tömyydestä on paljon iloa. Tämä on oivallettu jo lukuisissa kouluissa, päiväkodeissa, liikunta­keskuksissa, toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa ympäri maailman.

Jamito kulkee edellä ja tekee jatkuvaa tuotekehitystä, jotta eteistiloista saadaan mahdol­lisimman toimivia.

Meiltä löydät mm. nämä kätevät säilytys­ratkaisut: seinäkiskot, kenkähyllyt, lämmitettävät kenkähyllyt, kenkätelineet kurakaukalolla, pukemis­penkit, teräshyllyt, lankahyllyt, korihyllyt, irtokorit, naulakot, siirreltävät naulakot, naulakkolistat, koukut, lapastelineet ja saapas­telineet jne.

Kysy ihmeessä lisää!

Outlet

Millainen olisi toimivin ratkaisu?

Jamiton kattava kokemus koulujen, päiväkotien ja muiden tilojen säilytys­ratkaisuista luo vankan pohjan oivaltaville näkemyksille. Annamme mielellämme oman asiantuntevan panoksemme siihen, miten asiat kannattaisi järjestää juuri Sinun kohteessasi. Jamiton kenkätelineet ja säilytys­järjestelmät ovat muunnelta­vuudessaan ja erilaisten lisäomi­naisuuksiensa ansiosta omaa luokkaansa.

Kattavasti erilaisia vaihtoehtoja

KENKÄ­PENKKIEN päällä voi istua kenkien säilytyksen ajaksi. Kannen alle saadaan 1-2 kenkähyllyä.

KENKÄ­TELINEET sopivat tehokkaaseen kenkien säilytykseen. Kenkä­telineen voit saada myös kaksipuolisena ja erilaisilla runko­vaihtoehdoilla: massiivipuu, teräs ja laminaatti. Kenkä­telineissä saat hyödynnettyä tehokkaasti säilytystilaa, esimerkiksi yhdessä 6-tasokenkä­telineessä voi olla jopa 7,2 metriä säilytystilaa!

Kenkäteline voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin siirrettävä se helpottaa esimerkiksi siivousta. Säilytys­järjestelmässä saadaan lattiatila kokonaan vapaaksi. Seinäkiskoihin saadaan helposti asennettua kenkähyllyt, saapas­telineet, lapastelineet sekä erilaisia elementtejä vaatesäilytykseen. Säilytys­järjestelmän saa myös T-jalalla, jolloin se voidaan sijoittaa vaikka keskelle aulaa.

KURAT KURIIN KURA­KAUKALOLLA – kaikissa kenkähyllyissä on kurakaukalo, joka kerää hiekat, kurat ja vedet. Kenkiä voidaan säilyttää turvallisesti monessa tasossa. Sinkityt eli ruostumattomat kaukalot voidaan pyyhkiä, imuroida ja jopa huuhdella juoksevan veden alla.

Lämmitys­elementeillä varustettu kenkähylly kuivattaa kosteat kengät tuokiossa.

kenkateline