Esittelyssä Jamito kenkähyllyt - oikea malli oikeaan käyttötarpeeseen.

Jamiton erikoisuus ja erityispiirre on vaihtoehto valita aina käyttötarpeeseen sopivin kenkähyllymalli. Kaikki hyllyt on käytettävissä niin seinäkiinnitteisiin säilytysjärjestelmiin, pukemispenkkeihin kuin rungollisiin kenkätelineihin . Ja kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia, koska mikään ei estä käyttämästä esim. tavallista ja lämmitettävää yhdessä ja samassa kalusteessa.

Tässä lyhyesti esiteltynä kenkähyllyjen ominaisuudet ja suositellut käyttökohteet sekä hyvät puolet:

Teräskenkähylly rei'itetystä teräspellistä:  Kestävä ja tukeva, erityisesti kouluihin, työpaikoille ja julkitiloihin. Eniten mitta vaihtoehtoja. pituudet 600 - 900- 1000- 1200mm, syvyydet 280 ja 330mm.

kenkähylly teräs

kenkähylly teräs

Vahvistettu teräskenkähylly 100kg: Ulkoisesti kuten perus teräskenkähylly, mutta Vahvistettu kestämään jopa 100kg kuorma. Etenkin kouluihin joissa vaarana erityiset muut kuin kenkien säilytykseen liittyvät rasitukset. Voidaan käyttää esim. matalien telineiden ylimmäisenä hyllynä. Samat mitat kuin perus teräskenkähyllyssä.

Lankakenkähylly: Jamito Klassikko, edelleen paras vaihtoehto päiväkoteihin ja paikkoihin joissa kengät voivat olla todellakin likaisia ja märkiä. Lankojen päällä ne kuivuvat parhaiten ja kura päätyy siististi ja kokonaan kurakaukaloon. Saatavana vain syvyydessä 280mm, pituudet 600 - 900 - 1000- 1200mm.

Jamito kenkähylly lanka

Jamito kenkähylly lanka

Lämmitettävä kenkähylly: Valkoinen lämmityselementti kuivattaa kengät nopeasti, erityisesti päiväkoteihin. Vain mitat 900 ja 1200mm. Suositellaan vain 300mm syviin runkoihin ja säilytysjärjestelmään seinäkiskoasenteisena. Telineessä voi olla myös vain osa kenkähyllyistä lämmitettyjä.

lämmitettävä aava kenkähylly

lämmitettävä aava kenkähylly

AAVA-avattava kenkähylly: Uuden tyyppinen kenkähylly, jossa runko muodostaa kurakaukalon ja kansi on itse kenkähylly. Saatavana lanka-, lämmitetty- ja rei'itetty teräskansi.

kenkähylly Aava teräs

kenkähylly Aava teräs

Jamito kenkähylly Aava lanka

Jamito kenkähylly Aava lanka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysy lisää!