Jamito kenkähyllyt, oikea malli oikeaan käyttötarpeeseen.

Jamiton erikoisuus ja erityispiirre on edelleen ja tulevaisuudessa vaihtoehto valita niin seinäkiinnitteisiin säilytysjärjestelmiin, pukemispenkkeihin kuin rungollisiin kenkätelineihin aina käyttötarpeeseen sopivin kenkähyllymalli. Tai monta, koska mitään ei estä käyttämästä esim. tavallista ja lämmitettävää yhdessä ja samassa kalusteessa.

Tässä lyhyesti esiteltynä niiden ominaisuudet ja suositellut käyttökohteet sekä hyvät puolet.

– Teräskenkähylly rei’itetystä teräspellistä:  Kestävä ja tukeva, erityisesti kouluihin, työpaikoille ja julkitiloihin. Eniten mitta vaihtoehtoja. pituudet 600 – 900- 1000- 1200mm, syvyydet 280 ja 330mm.

– Vahvistettu teräskenkähylly 100kg: Ulkoisesti kuten perus teräskenkähylly, mutta Vahvistettu kestämään jopa 100kg kuorma. Etenkin kouluihin joissa vaarana erityiset muut kuin kenkien säilytykseen liittyvät rasitukset. Voidaan käyttää esim. matalien telineiden ylimmäisenä hyllynä. Samat mitat kuin perus teräskenkähyllyssä.

– Lankakenkähylly: Jamito Klassikko, edelleen paras vaihtoehto päiväkoteihin ja paikkoihin joissa kengät voivat olla todellakin likaisia ja märkiä. Lankojen päällä ne kuivuvat parhaiten ja kura päätyy siististi ja kokonaan kurakaukaloon. Saatavana vain syvyydessä 280mm, pituudet 600 – 900 – 1000- 1200mm.

– Lämmitettävä kenkähylly: Valkoinen lämmityselementti kuivattaa kengät nopeasti, erityisesti päiväkoteihin. Vain mitat 900 ja 1200mm. Suositellaan vain 300mm syviin runkoihin ja säilytysjärjestelmään seinäkiskoasenteisena. Telineessä voi olla myös vain osa kenkähyllyistä lämmitettyjä.

– AAVA-avattava kenkähylly: Uuden tyyppinen kenkähylly, jossa runko muodostaa kurakaukalon ja kansi on itse kenkähylly. Saatavana lanka-, lämmitetty- ja rei’itetty teräskansi.

Kysy lisää!