JAMITO OY – KENKÄTELINEET JA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT

Jamito luo järjestystä.

Luomme järjestystä kouluihin, päiväkoteihin, liikuntatiloihin, sairaaloihin, tehtaisiin, tuotantolaitoksiin ja julkitiloihin. Jamito-säilytysjärjestelmät ja kenkätelineet on suunniteltu arjen tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin. Vuonna 2001 perustettu Jamito on toimittanut säilytystilaa ja järjestystä jo sadoille tuhansille kengille, takeille, hatuille ja lapasille.

Kotimaassa valmistetut, testatut, kestävät ja turvalliset tuotteemme ratkaisevat järjestyksen ylläpidon eteis-, käytävä- ja aulatiloissa. Monipuolisista rakenne-, materiaali- ja värivaihtoehdoista on helppo valita toimiva kokonaisuus jokaiseen käyttökohteeseen. Suunnittelussa auttavat sivustollamme olevat valintatyökalut ja Revit-objektit sekä asiantunteva tiimimme.

Jatkuva tuotekehityksemme saa kipinää arjen tarpeista, käyttökokemuksista ja asiakkaidemme toiveista. Yksi suuri ilonaiheemme on viedä eteenpäin kengättömän koulun eli sukkakoulun toteutumista. Sukkakoulu on kaikin puolin mukavampi ja lasten terveyttäkin edistävä kouluympäristö. Tutustu uutuustuotteisiin ja sukkakouluun.

Jamito Oy
Sammonkatu 4A
37600 Valkeakoski

Puh. 010 420 9112
info@jamito.fi

www.jamito.fi
Y-tunnus 25703351