Toimiva eteinen helpottaa arkea ja nopeuttaa pukeutumista, jolloin aikaa jää mielekkäämpiin puuhiin – Jamito löytää paikat kengille, ulkovaatteille, päähineille ja käsineille.

Kengättömässä koulussa yhteiset tilat pysyvät siistimpinä, kun ulkokengillä ei levitetä ulkoa tulevia sotkuja sisälle – puhdas ja sisäilmalaadultaan parempi koulu on terveellinen oppimisympäristö. Sukkakoulussa säästetään huomattavia summia siivouskustannuksissa – aikaa siivoukseen kuluu vähemmän ja siivousaineiden kulutus on pienempää. Kemikaalimäärä on pienempi ja luonto kiittää. Jamito-kenkätelineisiin ja -järjestelmänaulakoihin on mahdollista asentaa pyörät, jotka mahdollistavat kokonaisuuksien vaivattoman liikuttelun suursiivouksen tieltä.

Meiltä löydät paljon hyviä vaihtoehtoja kengättömän koulun ja päiväkodin toteutukseen. Sukkakoulussa ulkovaatteiden säilytys on ajateltu toimivaksi kokonaisuudeksi. Kenkäpenkit, kenkätelineet ja muut säilytys­järjestelmät tarjoavat loogiset paikat ulkovaatteille ja helpottavat siten siirtymisiä sisälle ja ulos. Siirtymis­vaiheiden sujuessa, pysyy tunnelmakin mukavana.

”Poistamalla kengät, luokkahuoneet ovat hiljaisempia ja antoivat rauhallisemman ilmapiirin, jossa oppilaat olivat halukkaampia osallistumaan oppimis­toimintaan. Kengättömän koulun oppilaat olivat halukkaampia osallistumaan oppimis­toimintaan, Kengättömän koulun oppilaat saivat myös parempia arvosanoja, Koulukiusaaminen väheni. Siivous­kustannukset putosivat noin 20 prosenttia”,paljastuu Bourne­mouthin yliopiston tutkimuksesta, jossa lapsia tarkkailtiin yli kymmenen vuoden ajan 25:ssä eri maassa. Lähde Independent UK (2016),www.independent.co.uk »

Jamito toteuttaa säilytys­järjestelmät ja kenkä­telineet kouluihin, päiväkoteihin ja muihin julkitiloihin. Pyydä tarjous ja järjestetään sinunkin arkesi toimivammaksi!

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.