Naulakkojärjestelmä - Tukeva, muuntautuva ja monipuolinen järjestelmä moneen käyttöön.

On tarve sitten päiväkotikalusteet , koulukalusteet tai Naulakkojärjestelmä työpaikalle tai vaikka kuntosalille, Jamito-Naulakkojärjestelmästä löydät sopivan ratkaisun kulloiseenkin tarpeeseen

Yksi tai kaksipuoleinen naulakkojärjestelmä on täysin muunneltavissa tilan ja tarpeen. mukaan. Moduuli mitoitus perustuu 250mm moduulileveyteen, saatavilla 750mm tai 1000mm leveä yksiköt.

Yksipuolinen kiinnitetään tukeviin seinäkiskoihin, kaksipuolinen rakentuu tukevan T-jalkarungon ympärille.

Naulakkojärjestelmä valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän toiveiden mukaan, jotta siitä saadaan mahdollisimman toimiva kokonaisuus. Naulakkojärjestelmä on loistava valinta esimerkiksi aula- ja käytävätiloihin.

Jamito-naulakkojärjestelmä on erityisesti suunniteltu vastaamaan esimerkiksi urheiluhallien, koulujen ja tuotantolaitosten tarpeita. Siihen on helppo liittää tarvittava määrä vaatekoukkuja ja -tankoja sekä kenkä- ja teräshyllyjä. Pukemispenkit ja penkin alle mahdollisesti saatavat kenkähyllyt puolestaan tuovat eteistilaan arjen luksusta ja helpottavat tilojen puhtaanapitoa.

Jokainen moduuli kiinnitetään säätökiskoihin, säilytysjärjestelmästämme tutuksi tulleeseen tapaan, jolloin niitä voi helposti siirtää, vaihtaa, lisätä tai poistaa kunkin tilanteen vaatiman tarpeen mukaan.

Mahdollisuus valita myös pääty- ja kattolevyt tarpeiden mukaan.

Jamito Järjestelmänaulakko kaksipuoleinen

Sorry, we couldn't find any products. Please try a different search.