Jamito Kameleontti naulakko- ja Säilytysjärjestelmä - moduuleilla ratkaisut kaikkiin kohteisiin.

On tarpeen rakentaa sitten päiväkotikalusteet , koulukalusteet, tai säilytysjärjestelmä töihin tai kotiin, Kameleontti-järjestelmästä löytyy oikeat tuotteet kulloiseenkin tarpeeseen. Kotimainen suunnittelu ja valmistus näkyvät rakenteiden kestävyydessä ja harkituissa yksityiskohdissa.

Mallistomme kattaa laajan, eri moduulileveyksiin pohjautuvan valikoiman erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin soveltuvia säilytyselementtejä.

Kameleontti naulakko- ja Säilytysjärjestelmämme perustuu joko seinään pystyyn kiinnitettäviin seinäkiskoihin tai itsenäisesti lattialla seisoviin T-jalka elementteihin. Näihin perusosiin voidaan sitten asentaa kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvat elementit: hyllyt, naulakot, vaatetangot ym.

Järjestelmän leveysmitoitus perustuu vakio Moduleihin, leveydet nimellisesti 600-900-1200mm. Osa tuotteista löytyy myös leveydellä 1000mm. Päällekkäin elementtejä asennetaan tilatarpeen ja käytön mukaan 28mm portain.

Säilytysjärjestelmän teräsosien vakio väri on hopean harmaa, mutta tilauksesta valittavissa on kaikki RAL-värikartan sävyt.

Laminaateissa löytyy vakiona kolme vaihtoehtoa ja laajasta tilauslaminaattimallistosta on helppo löytää muuhun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Lisäksi tarjolla myös ANTI-BACTERIAL ja sormenjälkiä hylkivät AFX-laminaatit.

Kaikki
  • Kaikki
  • Kenkien säilytys
  • Vaateripustus
  • Hyllyt
  • Kameleontti Naulakko- ja Säilytysjärjestelmät