Säilytysjärjestelmä - moduuleilla ratkaisut kaikkiin kohteisiin.

On tarve sitten päiväkotikalusteet , koulukalusteet, tai säilytysjärjestelmä töihin tai kotiin, Jamito-säilytysjärjestelmä tarjoaa oikeat tuotteet kulloiseenkin tarpeeseen.

Mallistomme kattaa laajan, moduulipohjaisen valikoiman erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin soveltuvia tuotteita eteis-, käytävä ja aulatiloihin. Kotimainen suunnittelu ja valmistus näkyvät rakenteiden kestävyydessä ja harkituissa yksityiskohdissa.

Säilytysjärjestelmämme perustuu seinäkiskoihin asennettaviin erilaisiin säilytysmoduuleihin. Moduuli leveydet nimellisesti 600-900-1200mm. Osa tuotteista löytyy myös leveydellä 1000mm.

Säilytysjärjestelmän teräsosissa vakiona RAL9006 hopean harmaa, mutta tilauksesta valittavissa on kaikki RAL-värikartan sävyt.

Laminaateissa löytyy vakiona kolme vaihtoehtoa ja laajasta tilauslaminaattimallistosta on helppo löytää muuhun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Lisäksi tarjolla myös ANTI-BACTERIAL ja sormenjälkiä hylkivät AFX-laminaatit.

Kaikissa Jamito säilytysjärjestemissä on kestävät ja turvalliset rakenteet sekä useita käyttömukavuutta parantavia yksityiskohtia. Näillä eväillä  luodaan toimivat säilytyskalusteet yksilöllisesti aina tarpeiden mukaan.

Tutustu mallistoomme ja hyödynnä suunnittelussa sivustollamme olevia valintatyökaluja ja Revit-objekteja. Tai ota yhteyttä asiantuntevaan tiimimme.

Kaikki
  • Kaikki
  • Kenkien säilytys
  • Vaateripustus
  • Hyllyt
  • Muut säilytysjärjestelmätuotteet
  • Säilytysjärjestelmät