Naulakko Jamito-S

0,00 

1400mm korkea naulakko soveltuu erinomaisesti lasten käyttöön. Seinän viereen asennettavan syvyys on 400mm ja keskilattialle kaksi puoleisesti käytettävänä  600mm. Pituus 960mm tai 1260mm. Voidaan jatkaa väliseinää käyttäen.

Osasto:

Kuvaus

Tyylikäs koivu- tai laminaattirunkoinen naulakko Jamito-S on mallisarjan pienin ja sopii erityisen hyvin pienille käyttäjille päiväkodeissa ja eskareissa. Sisältää hattuhyllyn, vaatetangon tai koukkutangon tuplakoukuilla, koukkulaudan sekä alahyllyn tai vaihtoehtoisesti kenkähyllyn kurakaukalolla. Kysy myös laminaattipintaista vanerirunkoa.

Seinän viereen asennettavan syvyys on 400mm ja keskilattialle kaksi puoleisesti käytettävänä  600mm.  Jamito-S naulakko on 1400mm korkea ja sen pituus on 960mm tai 1260mm. Hyllyjen syvyys on mallista riippuen 33-35cm ja 50cm. Naulakko valmistetaan tilauksen mukaan, jolloin saatavilla on koko mallisarjaa koskevat laajat räätälöinti mahdollisuudet. Myös taustalevy voidaan lisätä. Isot säätöjalat vakiona, jolloin naulakko saadaan helposti vaateriin, varsinkin oleellista jos väliseinillä kootaan pitkä yksikkö.

Voidaan jatkaa väliseinää käyttäen.

Saatavilla myös saman sarjan kenkäteline.