Pikku-Kameleontti kenkäteline

0,00 

Valloittava pikku-Kameleontti kenkäteline versiona. Muunneltavuudessaan aivan ylivoimainen kiinteä tai siirrettävä yksikkö eteistiloihin. Saatavana joka tukevilla tassuilla tai kevyesti pyörivillä lukittavilla pyörillä.

Molemminpuoleiset kenkähyllyt, maksimissaan viisi (5) kappaletta puolella.

Helppo käyttää vaikka kuivaushuoneeseen siirrettävänä kenkävaununa.

Kuten Pikku-Kameleontti yleensäkin, tämäkin voidaan varustaa osin myös muilla säilytysjärjestelmän osilla käyttötarpeeseen soveltuen.

Kuvaus

Valloittava pikku-Kameleontti kenkäteline versiona. Muunneltavuudessaan aivan ylivoimainen kiinteä tai siirrettävä säilytysyksikkö eteistiloihin. Saatavana joko tukevilla tassuilla tai kevyesti pyörivillä lukittavilla pyörillä.

Korkeus maksimissaan 1300mm, voidaan madaltaan käyttötarpeen mukaan. Leveys 660 – 960 – 1260mm, Syvyys 660mm.

Molemminpuoleiset kenkähyllyt, maksimissaan viisi (5) kappaletta puolella. Voidaan käyttää joko teräs- tai lankakenkähyllyjä. Lämmitettävien kenkähyllyjen käyttö rajoittaa siirrettävyyttä.

Saatavana myös taustalevy, sekä päätylevyt ja tarvittaessa kahva siirtämisen helpottamiseksi. Päätylevyihin voidaan lisätä myös esim. ripustuskoukkuja. Ilman levyosia helppo käyttää vaikka kuivaushuoneeseen siirrettävänä kenkävaununa.

Kuten Pikku-Kameleontti yleensäkin, tämäkin voidaan varustaa osin myös muilla säilytysjärjestelmän osilla käyttötarpeeseen soveltuen. Osat löydät täältä.