Pikku-Kameleontti-PRO

0,00 

Valloittava pikku-Kameleontti työpaikoille ja teollisuuteen, Liikkuva, pyörivä, muunneltavuudessaan aivan ylivoimainen siirrettävä säilytysjärjestelmä ja säilytysyksikkö eteistiloihin, pukuhuoneisiin, vaikka työkalu- tai osatelineeksi tuotantoon. Mutta yhtä lailla sopivasti varusteltuna Pikku-Kameleontti venyy mitä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kuvaus

Valloittava pikku-Kameleontti työpaikoille ja teollisuuteen, Liikkuva, pyörivä, muunneltavuudessaan aivan ylivoimainen siirrettävä säilytysjärjestelmä ja säilytysyksikkö eteistiloihin, pukuhuoneisiin, tai vaikka osa- tai työkaluteline avuksi tuotantoon. Mutta yhtä lailla sopivasti varusteltuna Pikku-Kameleontti venyy mitä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Saatavana joko kevyesti pyörivillä lukittavilla pyörillä tai tukevilla tassuilla jos haluat pitää Kameleontin paikoillaan.

Korkeus maksimissaan 1300mm, voidaan madaltaan käyttötarpeen mukaan. Leveys 660 – 960 – 1260mm, Syvyys 660mm. Aina kaksipuolisesti käytettävä.

Vain mielikuvitus on rajana kun suunnittelet Pikku-Kameleontin kokoonpanoa eri käyttötarpeisiin. Korkeuden ja leveyden valinnan jälkeen alkaakin mielenkiintoinen eri varustelu vaihtoehtojen miettiminen. Käytössäsi on lähes kaikki Jamiton säilytysjärjestelmän osat. Tuotekuvissa on vain muutamia eri variaatioita joita kuvauksia varten keksimme. Lisäksi eri puolethan voivat olla erilaiset.

Saatavana on myös taustalevy, sekä päätylevyt ja tarvittaessa kahva siirtämisen helpottamiseksi. Päätylevyihin voidaan lisätä myös esim. ripustuskoukkuja.

Pikku-Kameleontti haastaa teidät kokoamaan omaan tarpeeseenne sopivaa palapeliä! Osat löydät täältä

Kysy lisää!