Jamiton tuoteperhe sai järjestelmänaulakosta uuden jäsenen! Kaksipuoleinen järjestelmänaulakko on täysin muunneltavissa tilan ja tarpeen mukaan. Se valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän toiveiden mukaan, jotta siitä saadaan mahdollisimman toimiva kokonaisuus.

Järjestelmänaulakko on erityisesti suunniteltu vastaamaan esimerkiksi urheiluhallien, koulujen ja tuotantolaitosten tarpeita. Siihen on helppo liittää tarvittava määrä vaatekoukkuja ja -tankoja sekä kenkä- ja teräshyllyjä. Pukemispenkit ja lämmitettävät kenkähyllyt tuovat järjestelmänaulakkoon arjen luksusta.

järjestelmänaulakko_jamito.jpg

Järjestelmänaulakko on loistava valinta esimerkiksi aula- ja käytävätiloihin, joissa seinäpinta-alaa on liian vähän säilytystarpeeseen nähden. Saatavana myös pyörillä varustettuna

Siivous on helppoa, kun hyllytasot eivät ole lattiassa kiinni ja jos kenkähyllyt sijoittaa alimmaisiksi, niiden kurakaukalot keräävät kaiken kengistä ja takeista putoavan kuran, veden ja hiekan. Näin lattiat pysyvät siistimpänä ja siivoukselta jää aikaa mukavampiin puuhiin.

järjestelmänaulakko_jamito_2.jpg

Jokainen moduuli kiinnitetään säilytysjärjestelmästämme tutuksi tulleeseen tapaan, jolloin niitä voi helposti siirtää, vaihtaa, lisätä tai poistaa kunkin tilanteen vaatiman tarpeen mukaan. Moduulit voi valita osoitteessa www.jamito.fi/sailytysjarjestelmat.

Järjestelmänaulakko_4.jpg

Järjestelmänaulakkoon saadaan hyvin sopimaan myös kypärät, turvakengät ja työvaatteet. Näin tehokasta säilytystilaa on harvoin saatavilla!

Materiaalina järjestelmänaulakossa toimii polttomaalattu teräs. Päätymateriaalit voi valita kattavasta Formica IKI-laminaattivalikoimasta. Ilmavampaa kokonaisuutta tavoitellessa voi päätylevyt jättää kokonaan pois.

Järjestelmänaulakon syvyys on noin 66cm ja korkeus 150-200cm. Leveys koostuu 60, 90, 100 tai 120cm leveistä osista, joista löytyy jokaiseen tilaan sopiva ratkaisu.

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.