JAMITO - Kenkätelineet. Toimiva ja kestävä ratkaisu kenkien säilytykseen.

Jamito-kenkätelineet ovat tukevarakenteisia ja suunniteltu kestämään julkitilojen kovaa käyttöä. Kenkätelineemme on valmistettu kokonaan Suomessa ja testattu ankarissa ympäristöissä vaativien käyttäjien toimesta kouluissa ja päiväkodeissa ympäri Suomea. Kotimainen suunnittelu ja valmistus näkyvät tarkkaan harkituissa ja käytännöllisyyttä edistävissä yksityiskohdissa. Jokainen kenkähyllymme sisältää oman kurakaukalon – näin hiekka, kura ja lumi pysyvät kaukalossa, ympäristö säilyy siistinä ja kaukalosta ne on helppo siivota.

Vakio rungon leveydet on Teräsrungolla 600, 900, 1200mm. Ja syvyys 280mm. Tämä malli on suunniteltu erityisesti paikkoihin joissa koko telineen pesu voi olla välillä tarpeen.

Puu ja laminaattirungolla leveys on 640mm , 940mm tai 1240mm. Runko valmistetaan joko 18mm massiivikoivulevystä tai 19mm laminaattipintaisesta kalustelevystä ympäri ABS-reunanauhoitettuna. Saatavana 30cm syvänä perusmallina tai 36cm syvänä erityisesti työpaikoille ja aikuisille käyttäjille tarkoitettuna XL mallina.

Kaikkiin kenkätelineisiin voidaan käyttää lanka- , teräs-, vahvistettuja- tai lämmitettyjä kenkähyllyä. Joten koon lisäksi myös hyllyn mallin voi valita tarpeen mukaan. Lämmityselementin voi asentaa vain 900 ja 1200mm pitkien hyllyjen paikalle ja tarvittaessa ne voi lisätä vain osaan hyllyistä, jolloin muut voivat olla tavallisia. Lämmityselementit ovat syvyydeltään pieniä, joten suosittelemme niiden käyttöä vain 28 ja 30cm syvissä rungoissa.

Vakio mallisto kattaa versiot 1 - 6 kenkähyllyllä, jolloin rungon korkeus on 100mm:stä aina 1630mm:n. Taustalevy ja kattolevy on mahdollista saada.

Rungossa on mahdollisuus säätää hyllyvälejä 50mm välein, jolloin telineeseen mahtuvat kaiken korkuiset kengät. Kenkätelineissä on vakiona säädettävät tassut ja pyörät on mahdollisuus saada lisävarusteena.

Tutustu mallistoomme ja hyödynnä suunnittelussa sivustollamme olevia valintatyökaluja ja Revit-objekteja. Laajasta puu- ja laminaattimallistostamme on helppo löytää muuhun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

All
  • All
  • Kenkätelineet
  • Pukemispenkit