JAMITO - Kenkätelineet. Toimiva ja kestävä ratkaisu kenkien säilytykseen.

Jamito kenkäteline on tukevarakenteinen ja suunniteltu kestämään julkitilojen kovaa käyttöä. Kenkätelineet on valmistettu kokonaan Suomessa ja testattu ankarissa ympäristöissä vaativien käyttäjien toimesta kouluissa, päiväkodeissa ja työpaikoilla ympäri Suomea. Kotimainen suunnittelu ja valmistus näkyvät tarkkaan harkituissa ja käytännöllisyyttä edistävissä yksityiskohdissa. Jokainen kenkähylly sisältää oman kurakaukalon – näin hiekka, kura ja lumi pysyvät kaukalossa, ympäristö säilyy siistinä ja kaukalosta ne on helppo siivota.

Rungot

Vakio mallistoon kuuluu: Alkuperäinen koivurunko, Easy Laminaattirunko, Ruska värillinen mdf-runko sekä Teräsputkirunko.

Perusmallin lisäksi löydät syvemmät XL-rungot, tupla-rungot sekä kaksipuoleiset-rungot.

Vakio mallistot kattaa versiot 1 - 6 kenkähyllyllä.

Täältä löydät kenkämäärän sopivuustaulukon.

Säädettävyys ja lisäosat

Puu- ja laminaattirungoissa on mahdollisuus säätää hyllyvälejä 50mm välein, jolloin telineeseen mahtuvat kaiken korkuiset kengät.

Kenkätelineissä on vakiona säädettävät tassut ja pyörät on mahdollisuus saada lisävarusteena.

Taustalevy ja kattolevy on mahdollista myös saada.

 

Tutustu mallistoomme ja hyödynnä suunnittelussa sivustollamme olevia valintatyökaluja ja Revit-objekteja. Laajasta puu- ja laminaattimallistostamme on helppo löytää muuhun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Mahdollisuus valita mieleinen ja tarpeeseen sopiva kenkähylly-malli

Jamito-kenkätelineiden erityispiirre on mahdollisuus valita kenkähylly monessa eri käyttöön suunnitellusta mallista. Kaikkien niiden mukana tulee aikanaan Jamiton yleiseksi tekemä kurakaukalo. Muista tarjousta tai tilausta tehdessäsi ilmoittaa mistä kenkähyllystä olet kiinnostunut. LUE LISÄÄ!

Tässä lyhyt esittelyssä kenkähylly vaihtoehdoista ja niiden suositellut käyttökohteet ja hyvät puolet.

- Teräskenkähylly rei'itetystä teräspellistä:  Kestävä ja tukeva, erityisesti kouluihin, työpaikoille ja julkitiloihin. Eniten mitta vaihtoehtoja.

- Vahvistettu teräskenkähylly 100kg: Ulkoisesti kuten perus teräskenkähylly, mutta Vahvistettu kestämään jopa 100kg kuorma. Etenkin kouluihin joissa vaarana erityiset muut kuin kenkien säilytykseen liittyvät rasitukset. Voidaan käyttää esim. matalien telineiden ylimmäisenä hyllynä.

- Lankakenkähylly: Jamito Klassikko, edelleen paras vaihtoehto päiväkoteihin ja paikkoihin joissa kengät voivat olla todellakin likaisia ja märkiä. Lankojen päällä ne kuivuvat parhaiten ja kura päätyy siististi ja kokonaan kurakaukaloon. Vain syvyys 280mm.

- Lämmitettävä kenkähylly: Valkoinen lämmityselementti kuivattaa kengät nopeasti, erityisesti päiväkoteihin. Vain mitat 900 ja 1200mm. Suositellaan vain 280 ja 300mm syviin runkoihin ja säilytysjärjestelmään kiskoasenteisena. Telineessä voi olla myös vain haluttu osa kenkähyllyistä lämmitettyjä.

- AAVA-avattava kenkähylly: Uuden tyyppinen kenkähylly, jossa runko muodostaa kurakaukalon ja kansi on itse kenkähylly. Vakiona toistaiseksi rei'itetty teräskansi.

 

Teräskenkähylly
Lankakenkähylly
Lämmitettävä kenkähylly
AAVA-avattava kenkähylly
All
 • All
 • Kenkätelineet
 • Pukemispenkit
 • Kenkäteline Jamito

  0,00 

  Kenkäteline massiivikoivulevy rungolla. Jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan valmistettu Klassikko-malli sopii hyvin päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille ja kotien eteistiloihin järjestystä luomaan.

  Peruskorkeudet 1, 2, 3, 4, 5, 6-kerrosta, Rungon korkeus 100-1630mm.  Saatavilla myös kansitaso tai taustalevy.

  Leveydet päätyineen 640 – 940 – 1040mm – 1240mm, kenkähyllyt vakiomitoilla 600 – 900 – 1000 – 1200mm x syvyys 280mm.

  Rungon kokonaissyvyys 300mm (XL 360mm). Kenkähylly lanka-, rei’itetty teräs- tai lämmitettävä jossa joko perinteinen ulosvedettävä kurakaukalo tai Aava-avattavalla kannella. Kaikissa hyllyissä aina vakiona kuran ja roskat keräävät ja helposti puhdistettavat kurakaukalot.

  Katso Lisää!

  SKU: N/A Category: Kenkätelineet, Yleinen
 • Kenkäteline Jamito Easy

  0,00 

  Kenkäteline kestävällä laminaattirungolla. Helppohoitoinen ja kestävä malli sopii hyvin päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille ja kotien eteistiloihin järjestystä luomaan.

  Peruskorkeudet 2, 3, 4, 5, 6-kenkähyllyä, 430-1630mm .  Saatavilla myös kansitaso tai taustalevy.

  Leveydet päätyineen noin 650 – 950 – 1050mm – 1250mm, kenkähyllyt vakiomitoilla leveys 600 – 900 – 1000 – 1200mm x syvyys 280mm. XL-malli 330mm.

  Rungon kokonaissyvyys 300mm (XL 360mm). Kenkähylly lanka-, rei’itetty teräs- tai lämmitettävä jossa joko perinteinen ulosvedettävä kurakaukalo tai Aava-avattavalla kannella. Kaikissa hyllyissä aina vakiona kuran ja roskat keräävät ja helposti puhdistettavat kurakaukalot.

  Katso Lisää!

  SKU: N/A Category: Kenkätelineet, Yleinen
 • Pikku-Kameleontti kenkäteline

  0,00 

  Valloittava pikku-Kameleontti kenkäteline versiona. Muunneltavuudessaan aivan ylivoimainen kiinteä tai siirrettävä yksikkö eteistiloihin. Saatavana joka tukevilla tassuilla tai kevyesti pyörivillä lukittavilla pyörillä.

  Molemminpuoleiset kenkähyllyt, maksimissaan viisi (5) kappaletta puolella.

  Helppo käyttää vaikka kuivaushuoneeseen siirrettävänä kenkävaununa.

  Kuten Pikku-Kameleontti yleensäkin, tämäkin voidaan varustaa osin myös muilla säilytysjärjestelmän osilla käyttötarpeeseen soveltuen.

  Katso tuotesivulta lisää!

 • Kenkäteline 2-taso (Teräsrunko)

  0,00 

  Teräsrunkoinen kenkäteline paikkoihin joissa helppo puhdistettavuus on tärkeää. Vakiona sävy RAL9006 hopean harmaa. Muita sävyjä tilauksesta.

  Kenkähyllyiksi voi valita tuttuun tapaan minkä tahansa neljästä kenkähylly vaihtoehdosta. Kurakaukalot sisältyvät aina mukaan. Telineen pituudet 600 – 900- 1200mm, syvyys 280mm ja korkeus 400mm. Säätöjalat vakiona, myös pyörät saatavana.

  SKU: KT2 Category: Kenkätelineet
 • Teräsrunkoinen Kenkäteline

  0,00 

  Uusi moduulirakenteinen uuden sukupolven täysin muokattava ja pinottava malli. Koko runko hyllyineen kestävää ja helppohoitoista terästä.

  Mallisto alkaa 2-hyllyisestä ja laajenee ylöspäin niin korkeaksi kuin tarvitsee. Voidaan laajentaa myös rinnakkain jatkamalla, käyttäen päätyä väliseinänä.

  Saatavilla myös kansitaso tai penkinkansi.

  Moduulien leveydet päätyineen 650 – 950 – 1050mm – 1250mm. Rungon syvyys 340mm. Vakio korkeudet alkaen 430mm.

  Kenkähylly rei’itetty teräs kurakaukalolla. Myös 100kg vahvistus etureunaan saatavana.

  Katso lisää!

 • Kenkäteline Pikku-Ukko

  0,00 

  Tyylikäs kenkäteline samaa sarjaa Jamito Ukko- naulakoiden kanssa. Runko koivua tai laminaattilevyä.

  Sopii nimestään huolimatta, niin aikuisille kuin lapsille. Kenkähyllyt syvempää 330mm mallia.

  Syvyys 400mm, eri korkeuksia saatavana.

  Leveydet 660, 960 ja 1260mm. Voidaan jatkaa väliseinää käyttäen.

 • SKU: 67f7fb873eaf Category: Kenkätelineet
 • SKU: 9a96876e2f8f Category: Kenkätelineet
 • Kenkäteline XL

  0,00 

  Kun on tarve suuremmalle hyllysyvyydelle on ratkaisu Jamito-XL kenkäteline. Aikuisten kengille mitoitettu kenkähylly 2 – 6 teräskenkähyllyllä, hyllyn syvyys 330mm ja rungon syvyys 360mm, leveydet 940, 1040 ja 1240mm. Myös kansi ja taustalevyt saatavilla. Muuten vastaava kuin muutkin Jamito kenkätelineet, Runko saatavana perinteisenä koivu, helppohoitoisena laminaatti tai värillisenä Ruska-runkona.

 • Pukemispenkki

  0,00 

  Pukemispenkki 30mm koivulevyä tai laminaattia. Pituudet 660 – 960 – 1260mm, syvyys 300mm.  Korkeudet 350 – 400 – 450mm.

  Matalammat penkit sisältää yhden- ja korkein yhden- tai kaksi kenkähyllyä, joissa kurakaukalot.

  Mahdollisuus käyttää kaikkia kolmea kenkähylly versiota, rei’itetty teräs, lanka- tai lämmitettävä.

  Lue Lisää!

  SKU: 8d7d8ee069cb Category: Pukemispenkit, Yleinen
 • Pukemispenkki teräsrunkoinen

  0,00 

  Teräsrunkoinen pukemispenkki, vakiona säätöjalat. Kannen materiaali koivua tai laminaattia.

  Saatavana ilman kenkähyllyä tai teräskenkähyllyllä ja kurakaukalolla.