JAMITO - Kenkätelineet. Toimiva ja kestävä ratkaisu kenkien säilytykseen.

Jamito-kenkätelineet ovat tukevarakenteisia ja suunniteltu kestämään julkitilojen kovaa käyttöä. Kenkätelineemme on valmistettu kokonaan Suomessa ja testattu ankarissa ympäristöissä vaativien käyttäjien toimesta kouluissa ja päiväkodeissa ympäri Suomea. Kotimainen suunnittelu ja valmistus näkyvät tarkkaan harkituissa ja käytännöllisyyttä edistävissä yksityiskohdissa. Jokainen kenkähyllymme sisältää oman kurakaukalon – näin hiekka, kura ja lumi pysyvät kaukalossa, ympäristö säilyy siistinä ja kaukalosta ne on helppo siivota.

Mitat ja Runko

Vakio rungon leveydet on Teräsrungolla 600, 900, 1200mm. Ja syvyys 280mm. Tämä malli on suunniteltu erityisesti paikkoihin joissa koko telineen pesu voi olla välillä tarpeen.

Puu ja laminaattirungolla leveys on 640mm , 940mm tai 1240mm. Runko valmistetaan joko 18mm massiivikoivulevystä tai 19mm laminaattipintaisesta kalustelevystä ympäri ABS-reunanauhoitettuna. Saatavana 30cm syvänä perusmallina tai 36cm syvänä erityisesti työpaikoille ja aikuisille käyttäjille tarkoitettuna XL mallina.

Vaihtoehdot ja lisäosat

Vakio mallisto kattaa versiot 1 - 6 kenkähyllyllä, jolloin rungon korkeus on 100mm:stä aina 1630mm:n.

Täältä löydät kenkämäärän sopivuustaulukon.

Rungossa on mahdollisuus säätää hyllyvälejä 50mm välein, jolloin telineeseen mahtuvat kaiken korkuiset kengät.

Kenkätelineissä on vakiona säädettävät tassut ja pyörät on mahdollisuus saada lisävarusteena.

Taustalevy ja kattolevy on mahdollista myös saada.

 

Tutustu mallistoomme ja hyödynnä suunnittelussa sivustollamme olevia valintatyökaluja ja Revit-objekteja. Laajasta puu- ja laminaattimallistostamme on helppo löytää muuhun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Mahdollisuus valita mieleinen ja tarpeeseen sopiva kenkähylly-malli

Jamito-kenkätelineiden erityispiirre on mahdollisuus valita kenkähylly monessa eri käyttöön suunnitellusta mallista. Kaikkien niiden mukana tulee aikanaan Jamiton yleiseksi tekemä kurakaukalo.

Tässä alla esittelyssä kenkähylly vaihtoehtomme ja niiden suositellut käyttökohteet ja hyvät puolet.

- Teräskenkähylly rei'itetystä teräspellistä:  Kestävä ja tukeva, erityisesti kouluihin, työpaikoille ja julkitiloihin. Eniten mitta vaihtoehtoja.

- Lankakenkähylly: Jamito Klassikko, edelleen paras vaihtoehto päiväkoteihin ja paikkoihin jossa kengät voivat olla todellakin likaisia ja märkiä. Lankojen päällä ne kuivuvat parhaiten ja kura päätyy siististi ja kokonaan kurakaukaloon.

- Lämmitettävä kenkähylly: Valkoinen lämmityselementti kuivattaa kengät nopeasti, erityisesti päiväkoteihin. Vain mitat 900 ja 1200mm. Suositellaan vain 280 ja 300mm syviin runkoihin ja säilytysjärjestelmään kiskoasenteisena. Telineessä voi olla myös vain haluttu osa kenkähyllyistä lämmitettyjä.

- Vahvistettu teräskenkähylly 100kg: Vahvistettu kestämään jopa 100kg kuorma, etenkin kouluihin joissa vaarana erityiset muut kuin kenkien säilytykseen liittyvät rasitukset. Voidaan käyttää esim. matalien telineiden ylimmäisenä hyllynä.

 

kenkähylly teräs
kenkähylly
Lämmitettävä kenkähylly
kenkähylly 100kg
All
  • All
  • Kenkätelineet
  • Pukemispenkit