Tuoteinfo

Tuotanto

Kaikki Jamito tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan kotimaassa. Luotamme valmistuksessa kotimaisten kädentaitajien osaamiseen. Tuotteet valmistetaan korkealla ammattitaidolla käyttäen korkealaatuisia materiaaleja osin perinteisin käsityö kädentaidoin ja osin viimeisintä nykytekniikkaa hyödyntäen.
 
Osa tuotteista valmistetaan isompina sarjoina ja osa valmistetaan sekä räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Kotimainen tuotanto on edellytys ja mahdollisuus nopealle tuotekehitykselle ja tuotteiden räätälöitävyydelle. Tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja valmistuvat aikataulujen mukaan.
 
Tätä kannattaa vaatia ja vaalia, sekä käyttää hyväkseen mahdollisuutta ostaa kotimaista sekä samalla tukea kotimaisen monipuolisen kädentaidon kehittymistä, säilymistä ja siirtymistä tuleville sukupolville. 

Ympäristö

Kaikki Jamito tuotteet valmistetaan lähtökohtaisesti hyvin pitkäikäisiksi, jolla pyrimme kompensoimaan teräksen tuotannon toistaiseksi suuria päästöjä. Seuraamme suurella mielenkiinnolla fossiilivapaan teräksen tuotannon kehitystä.

Tuotannossa pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä tuotantotapoja ja materiaaleja sekä kiinnitämme suurta huomiota materiaalihukkaan. Kaikkia kuljetuksia pyritään keskittämään ja järkeistämään. Pakkausmateriaalien määrää olemme pyrkineet pienentämään materiaali valinnoilla ja käyttötapoja kehittämällä, pakkausten kestävyydestä tinkimättä. 

Pääosin pyrimme kierrättämään pakkausmateriaaleja omassa käytössä. Loppuosa toimitetaan uusiokäyttöön ja kierrätykseen.

Valintatyökalu: Kenkätelineiden mitoitus

Tässä avuksi valintataulukko kenkätelineiden mitoitukseen kenkämäärien mukaisesti. Taulukosta löytyy arvio määrät erikokoisten kenkien sopivuudelle eri telinemalleihin.