JAMITO OY

Jamito - luomme toimivaa ja kestävää järjestystä jo vuodesta 2001. - meidän tarinamme:

Jamito on perustettu vuonna 2001 Tampereella.

Yrityksen tarina alkoi arjen tarpeista ja huomioista, ajatuksesta käyttää kaukaloa kenkähyllyn alla, suojaamassa hiekan ja veden valuminen alempien kenkien päälle. Näin sai alkunsa kurakaukalollinen kenkähylly. Siitä mallisto vuosien mittaan laajeni suurempiin kenkätelineisiin ja säilytysjärjestelmiin. 2014 yhtiömuodoksi muutettiin osakeyhtiö.

Rungolliset naulakot ja Aava- kenkähylly tuli mukaan 2019 ja 2020.  Aava-hyllyllä on hyödyllisyysmallisuoja. Itse aloitin yrityksen osa omistajana 2019 ja pääomistajana sekä toimitusjohtajana 2021. Vuosien mittaan yritys on toiminut Tampereella, Orivedellä ja Akaan Toijalassa ennen helmikuussa 2022 tapahtunutta muuttoa nykyisiin ajan mukaisiin tiloihin Valkeakoskelle.

Jamiton päämäärä on alusta asti ollut valmistaa markkinoiden parhaat ja kestävimmät kalusteet kenkien ja vaatteiden säilyttämiseen. Luontaisesti tästä  johtuen päämarkkinamme kohdistui koulu ja päiväkotikalusteisiin. Paikkoihin joissa kestävyys, helppohoitoisuus ja selkeä toiminnallisuus on tärkeää kiireisen arjen keskellä. Ja näin on edelleen, meille on tärkeää että tuote toimii toivotulla tavalla, tavalla johon ei kiinnitä turhaa huomiota kun se toimii. Tämä helpottaa käyttäjien arjen sujuvuutta sekä luo viihtyisän ja turvallisen ympäristön kaikille tilojen käyttäjille.

Toimimme yhteistyössä niin rakennusliikkeiden kuin kiintokaluste- ja julkiskalustevalmistajien kanssa. Myymme kalusteita myös suoraan käyttäjille, kunnille, kaupungeille, kouluille, yhteisöille, yrityksille ja toki myös yksityisille kuluttajille.

Jamito on toimittanut näiden reilun 20 vuoden aikana säilytystilaa ja järjestystä jo sadoille tuhansille kengille, takeille, hatuille ja lapasille. Ja samalla tiellä jatkamme edelleen, uusia tuotteita kehittäen ja vanhoja malleja uudistaen, yhä paremmiksi ja toimivammiksi. Mukaan on tullut enemmän myös aikuisille ja työpaikoille suunnattuja samalla tinkimättömällä tavalla suunniteltu tuotteita.

Vaikka mallistomme nykyään kattaa monenlaiset säilytyskalusteet on kenkähyllyt ja -telineet edelleen sydänasiamme ja Sukkakoulu, kengätön koulu-konsepti tärkeä osa yrityksemme tarinaa.

Tomi Silen

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Kestävää järjestystä julkitiloihin.

Luomme järjestystä kouluihin, päiväkoteihin, liikuntatiloihin, sairaaloihin, tehtaisiin, tuotantolaitoksiin ja julkitiloihin. Jamito-säilytysjärjestelmät ja -kenkätelineet on suunniteltu arjen tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin. Kotimaassa valmistetut, testatut, kestävät ja turvalliset tuotteemme ratkaisevat järjestyksen ylläpidon eteis-, käytävä- ja aulatiloissa.

Löydä toimiva kokonaisuus monipuolisesta ja muunneltavasta kalustemallistostamme. Suunnittelussa apunasi ovat helpot valintatyökalut ja Revit-objektit sekä asiantunteva tiimimme.

Olemme luoneet järjestystä jo vuodesta 2001.

Tietoa meistä

Jamito on kotimainen kalustevalmistaja. Toimistomme, tuotantotilamme ja varastomme sijaitsee Valkeakosken Lumikorvessa osoitteessa Sammonkatu 4A.

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa; Valkeakoskella, Hämeenlinnassa sekä Uudellamaalla  ja niille on myönnetty avainlippu.

Y-tunnuksemme on 2570335-1

Laskutusohjeemme löydät täältä.