Kenkätelineet

Toimiva ja kestävä ratkaisu kenkien säilytykseen.

Jamito kenkäteline on tukevarakenteinen ja suunniteltu kestämään julkitilojen kovaa käyttöä. Kenkätelineet on valmistettu kokonaan Suomessa ja testattu ankarissa ympäristöissä vaativien käyttäjien toimesta kouluissa, päiväkodeissa ja työpaikoilla ympäri Suomea. Kotimainen suunnittelu ja valmistus näkyvät tarkkaan harkituissa ja käytännöllisyyttä edistävissä yksityiskohdissa. Jokainen kenkähylly sisältää oman kurakaukalon – näin hiekka, kura ja lumi pysyvät kaukalossa, ympäristö säilyy siistinä ja kaukalosta ne on helppo siivota.

Rungot

Vakio mallistoon kuuluu: Alkuperäinen koivurunko, Easy Laminaattirunko, Ruska värillinen mdf-runko sekä Teräsputkirunko.

Perusmallin lisäksi löydät syvemmät XL-rungot, tupla-rungot sekä kaksipuoleiset-rungot.

Vakio mallistot kattaa versiot 1 – 6 kenkähyllyllä.

Täältä löydät kenkämäärän sopivuustaulukon.

Säädettävyys ja lisäosat

Puu- ja laminaattirungoissa on mahdollisuus säätää hyllyvälejä 50mm välein, jolloin telineeseen mahtuvat kaiken korkuiset kengät.

Kenkätelineissä on vakiona säädettävät tassut ja pyörät on mahdollisuus saada lisävarusteena.

Taustalevy ja kattolevy on mahdollista myös saada.

Tutustu mallistoomme ja hyödynnä suunnittelussa sivustollamme olevia valintatyökaluja ja Revit-objekteja. Laajasta puu- ja laminaattimallistostamme on helppo löytää muuhun sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Mahdollisuus valita mieleinen ja tarpeeseen sopiva kenkähylly-malli

Jamito-kenkätelineiden erityispiirre on mahdollisuus valita kenkähylly monessa eri käyttöön suunnitellusta mallista. Kaikkien niiden mukana tulee aikanaan Jamiton yleiseksi tekemä kurakaukalo. Muista tarjousta tai tilausta tehdessäsi ilmoittaa mistä kenkähyllystä olet kiinnostunut. LUE LISÄÄ!

Kenkäteline Jamito 01

Jamito 01

Perinteinen Kenkäteline massiivikoivulevy rungolla. Klassikko-malli sopii hyvin päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille ja kotien eteistiloihin järjestystä luomaan. Saatavana myös tammi ja saarni.

Peruskorkeudet 1, 2, 3, 4, 5, 6-hyllyä, Rungon korkeus 100-1630mm.  Saatavilla myös kansitaso, taustalevy tai korotettu alta avoin runko.

Leveydet päätyineen 640 – 940 – 1040mm – 1240mm.

Rungon kokonaissyvyys 300mm (XL 360mm).

Kenkähylly lanka-, rei’itetty teräs- tai lämmitettävä. Joko perinteinen ulosvedettävä kurakaukalo tai Aava-avattavalla kannella. Kaikissa hyllyissä aina vakiona kuran ja roskat keräävät ja helposti puhdistettavat kurakaukalot.

Kenkäteline Jamito Easy

Jamito easy-kenkäteline kestävällä laminaattirungolla. Helppohoitoinen ja kestävä malli sopii hyvin päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille ja kotien eteistiloihin järjestystä luomaan.

Peruskorkeudet 2, 3, 4, 5, 6-kenkähyllyä, 430 – 1630mm .  Saatavilla myös kansitaso, taustalevy tai alta avoin korotettu runko.

Leveydet päätyineen noin 640 – 940 – 1040mm – 1240mm.

Rungon kokonaissyvyys 300mm (XL mallissa 360mm). Kenkähylly lanka-, rei’itetty teräs- tai lämmitettävä jossa joko perinteinen ulosvedettävä kurakaukalo tai Aava-avattavalla kannella. Kaikissa hyllyissä aina vakiona kuran ja roskat keräävät ja helposti puhdistettavat kurakaukalot.

Kenkäteline Jamito Ruska

Kenkäteline läpivärjätyllä MDF-rungolla. Helppohoitoinen ja kestävä malli sopii hyvin päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille ja kotien eteistiloihin väriä tuomaan sekä järjestystä luomaan.

Peruskorkeudet 2, 3, 4, 5, 6-kenkähyllyä, 430-1630mm.

Leveydet päätyineen noin 640 – 940 – 1040mm – 1240mm. Rungon kokonaissyvyys 300mm (XL malli 360mm).

Saatavana kansilevy, tausta tai alta avoin korotettu runko.

Kenkähylly lanka-, rei’itetty teräs- tai lämmitettävä jossa joko perinteinen ulosvedettävä kurakaukalo tai Aava-avattavalla kannella. Kaikissa hyllyissä aina vakiona kuran ja roskat keräävät ja helposti puhdistettavat kurakaukalot.

Pikku-Kameleontti kenkäteline

Valloittava pikku-Kameleontti kenkäteline versiona. Muunneltavuudessaan aivan ylivoimainen kiinteä tai siirrettävä yksikkö eteistiloihin. Saatavana joka tukevilla tassuilla tai kevyesti pyörivillä lukittavilla pyörillä.

Molemminpuoleiset kenkähyllyt, maksimissaan viisi (5) kappaletta puolella.

Helppo käyttää vaikka kuivaushuoneeseen siirrettävänä kenkävaununa.

Kuten Pikku-Kameleontti yleensäkin, tämäkin voidaan varustaa osin myös muilla säilytysjärjestelmän osilla käyttötarpeeseen soveltuen.

Teräsrunkoinen Kenkäteline

Uusi moduulirakenteinen uuden sukupolven täysin muokattava ja pinottava malli. Koko runko hyllyineen kestävää ja helppohoitoista terästä.

Mallisto alkaa 2-hyllyisestä ja laajenee ylöspäin niin korkeaksi kuin tarvitsee. Voidaan laajentaa myös rinnakkain jatkamalla, käyttäen päätyä väliseinänä.

Saatavilla myös kansitaso tai penkinkansi.

Moduulien leveydet päätyineen 650 – 950 – 1050mm – 1250mm. Rungon syvyys 340mm. Vakio korkeudet alkaen 430mm.

Kenkähylly rei’itetty teräs kurakaukalolla. Myös 100kg vahvistus etureunaan saatavana.

Kenkäteline Pikku-Ukko

Tyylikäs kenkäteline samaa sarjaa Jamito Ukko- naulakoiden kanssa. Runko koivua tai laminaattilevyä.

Sopii nimestään huolimatta, niin aikuisille kuin lapsille. Kenkähyllyt syvempää 330mm mallia.

Syvyys 400mm, eri korkeuksia saatavana.

Leveydet 660, 960 ja 1260mm. Voidaan jatkaa väliseinää käyttäen.

Kenkäteline 2-puoleinen

Koko

*2×4-tasoa: 1240x600x1330mm, *2×4-tasoa: 940x600x1330mm, 2×5-tasoa: 1240x600x1330mm, 2×5-tasoa: 940x600x1330mm

Rungon materiaali

Koivu lakattu, Laminaatti

Väri

Lakattu, Tummanharmaa, Vaaleanharmaa

Lisävarusteet

Kansilevy, Lämmityselementti, Pyörät

Kenkäteline XL

Kun on tarve suuremmalle hyllysyvyydelle on ratkaisu Jamito-XL kenkäteline. Aikuisten kengille mitoitettu kenkähylly 2 – 6 teräskenkähyllyllä, hyllyn syvyys 330mm ja rungon syvyys 360mm, leveydet 940, 1040 ja 1240mm. Myös kansi ja taustalevyt saatavilla. Muuten vastaava kuin muutkin Jamito kenkätelineet, Runko saatavana perinteisenä koivu, helppohoitoisena laminaatti tai värillisenä Ruska-runkona.

Pukemispenkki

Pukemispenkki 30mm koivulevyä tai laminaattia. Pituudet 660 – 960 – 1260mm, vakio syvyys 300mm, XL-syvyys 360mm.  Korkeudet 350 – 400 – 450mm.

Matalammat penkit sisältää yhden- ja korkein yhden- tai kaksi kenkähyllyä, joissa kurakaukalot.

Mahdollisuus käyttää kaikkia kolmea kenkähylly versiota, rei’itetty teräs, lanka- tai lämmitettävä.

Pukemispenkki teräsrunkoinen

Teräsrunkoinen pukemispenkki, vakiona säätöjalat. Kannen materiaali koivua tai laminaattia.

Saatavana ilman kenkähyllyä tai teräskenkähyllyllä ja kurakaukalolla.

Mahdollisuus valita mieleinen ja tarpeeseen sopiva kenkähylly-malli

Jamito-kenkätelineiden erityispiirre on mahdollisuus valita kenkähylly monessa eri käyttöön suunnitellusta mallista. Kaikkien niiden mukana tulee aikanaan Jamiton yleiseksi tekemä kurakaukalo. Muista tarjousta tai tilausta tehdessäsi ilmoittaa mistä kenkähyllystä olet kiinnostunut. LUE LISÄÄ!